Velkommen til Cph Volunteers

  Cph Volunteers er hele Københavns frivilligkorps og består af omkring 2200 personer. Vi arbejder målrettet på at bidrage til København som eventby ved at støtte eventarrangører med rekrutteringen af frivillige. Samtidig tager vi hånd om de frivillige og deres vilkår.

Vores medlemmer er både nationale og internationale. Fælles for dem alle er, at de har en interesse i, og lyst til, at være frivillige.
Cph Volunteers er forankret i Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen, Service & Forandring.

Kalender

Som medlem af Cph Volunteers har du mulighed for at deltage som frivillig ved en række festivaler og store nationale og internationale events. Du har også mulighed for at deltage på Cph Volunteers egne kurser og sociale medlemsarrangementer. Der er noget for enhver smag. Er du interesseret i at se, hvilke events, medlemsarrangementer og kurser vi tilbyder i øjeblikket, så læs mere her.

Frivillig

Som frivillig har du mulighed for at tilmelde dig forskellige events, kurser og medlemsarrangementer, når du har tid og lyst. Er du interesseret, så læs mere her - det er både nemt og gratis.

Arrangør

Er du arrangør af et event eller en festival, og er du interesseret i at samarbejde med os? Du kan indgå et samarbejde med Cph Volunteers på mange forskellige måder. Vores hyppigste samarbejdsmåder består i, at vi rådgiver om det at samarbejde med frivillige, og at vi hjælper dig som eventarrangør med at rekruttere frivillige til dit event via Cph Volunteers' mange medlemmer. Vi tilbyder dog også meget andet. Hvis du er interesseret, så læs mere her!