Velkommen til Cph Volunteers

  Cph Volunteers er hele Københavns frivilligkorps og består af omkring 1.800 personer. Vi arbejder målrettet med at bidrage til København som eventby ved at hjælpe eventarrangører med rekrutteringen af frivillige og ved at rådgive om samarbejde med frivillige. Korpset understøtter events, hvor de frivilliges indsats er en væsentlig forudsætning for eventets gennemførelse.Samtidig tager vi hånd om de frivillige og deres vilkår.

Vores medlemmer er både nationale og internationale. Fælles for dem alle er, at de har en interesse i og lyst til at være frivillige.
Cph Volunteers er forankret i Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen, Service & Forandring.

Kalender

Som medlem af Cph Volunteers har du mulighed for at deltage som frivillig ved en række festivaler og store nationale og internationale events. Du har også mulighed for at deltage på Cph Volunteers egne kurser og sociale medlemsarrangementer. Der er noget for enhver smag. Er du interesseret i at se, hvilke events, medlemsarrangementer og kurser vi tilbyder i øjeblikket, så læs mere her.

Frivillig

Som frivillig har du mulighed for at tilmelde dig forskellige events, kurser og medlemsarrangementer, når du har tid og lyst. Det er både nemt og gratis. Er du interesseret eller vil have mere information om at være frivillig, så læs mere her
Er du interesseret i at være frivillig i andre organisationer end Cph Volunteers, så se vores øvrige muligheder her.

Arrangør

Er du arrangør af et event eller en festival, og er du interesseret i at samarbejde med os?
Vores hyppigste samarbejdsmåder består i, at vi rådgiver om det at samarbejde med frivillige, og at vi hjælper dig som eventarrangør med at rekruttere frivillige til dit event via Cph Volunteers' mange medlemmer. Vi tilbyder dog også meget andet.
Hvis du er interesseret, så læs mere her.