Change language

Louisa Lam

  • ""
Her kan du læse om Louisa Lam og hendes oplevelse af Cph Volunteers.

Hvorfor meldte du dig til Cph Volunteers?
Jeg hedder Louisa Lam og jeg har været medlem af Cph Volunteers i flere år. Når jeg tænker over det, så har min deltagelse bragt fantastiske muligheder og betydningsfulde sammenspil mellem folk med sig – på tværs af etnicitet, kultur og varme venskaber. 
 
Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?
Det, at have en sådan mulighed for at tilmelde sig selvvalgte arrangementer har belyst og åbnet mine øjne for det smukke ved at bo i Danmark, specielt, når man tænker på, at jeg samtidig lærer nye steder at kende samt får oplevet en bred vifte af kreativitet, som hver enkelt arrangement fører med sig.
 
Ligeledes må jeg sige, at størstedelen af aktiviteterne anses af mig for at været blevet gennemført eller koordineret af en høj standard, uanset om det var for at etablere kontakt med eller at støtte organisatorerne på stedet sammen med den involverede leder på området/bestyrer. Oftest var umiddelbare kontakter via e-mail eller telefon på stedet tilstrækkelige og man følte sig godt informeret om opgaven på forhånd, hvorfor jeg følte mig godt rustet til opgaven. Personalet var generelt venlige og underholdende at arbejde sammen med, uanset om opgaven gjaldt store eller små begivenheder.
 
Fortæl os om den bedste oplevelse du har haft sammen med Cph Volunteers.
Generelt synes jeg, at opgaverne blev stillet i tide og man kunne nå at få ro på inden, uden nogen ubehagelige overraskelser. Vagterne var som regel velkoordinerede og man vidste om man kunne gå til den forventede tid. Naturligvis var tilgængeligheden af mad og drikke ude på opgaverne tilstrækkelige eller faktisk ganske rigelige – hvilket blev værdsat af mange (uniformerne blev udleveret i tide og det er rart at kunne få lov at beholde dem).
 
Tak for, at I hele tiden skaber muligheden for, at internationale folk kan få lov at opleve og nyde, hvad Danmark har at tilbyde offentligheden i de forskellige årstider. Vi er taknemmelige for at få lov at være en del af begivenhederne fra tid til anden. Tak Cph Volunteers for at I er så godt et team og vi ønsker jer mange flere fantastiske arrangementer og samarbejder i fremtiden. Gud velsigne dig!