Change language

Mie Kristiansen

  • ""
Her kan du læse om Mie Kristiansen og hendes oplevelse af Cph Volunteers.

Hvorfor meldte du dig ind i Cph Volunteers?
Jeg sad tilfældigt og søgte på internettet efter events generelt i København. Lige pludselig så stødte jeg på Cph Volunteers' hjemmeside - og efter ca. 5 minutter på hjemmesiden var jeg allerede overbevist. Jeg måtte bare tilmelde mig. Jeg er en smilende og glad pige, altid serviceminded og så elsker jeg virkelig events, hygge & København. Så det var virkelig bare en dejlig følelse, da jeg fik en bekræftelse på, at nu var jeg medlem af Cph Volunteers.

Hvad laver du til hverdag og i din fritid?
Til dagligt går jeg på pædagogseminariet på Strandvejen i København. Jeg har længe passet børn og har stort set altid kunne mærke, at det var det helt rigtige for mig. Jeg elsker at være sammen med veninderne, familien, at rejse, blogge (Mizzepii.dk), se film, gå på café, tage til events osv. Jeg elsker følelsen af at hjælpe andre og har flere gange været frivillig til forskellige indsamlinger. Udover det er jeg også bloddonor - og jeg elsker det. 

Hvad har været din største oplevelse i forbindelse med en opgave?
For at være helt ærlig, så har jeg kun været medlem af Cph Volunteers i en uges tid nu. Jeg var til mit første event i går "Københavns Middelalder Marked 2014". Jeg var en smule nervøs, lige da jeg mødte op, da jeg ikke havde prøvet det før. Men det overgik virkelig alle mine forventninger! Det var virkelig noget af en oplevelse. Mens vi var på vores vagt, så hyggede vi bare helt vildt og alle var glade og imødekommende. Det var helt bestemt en fed oplevelse, og det var nogle søde frivillige, som var med. Jeg har allerede booket mig på flere kommende events - og jeg glæder mig allerede rigtig meget.

Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?
Det bedste er virkelig sammenholdet. Alle hygger sig, og man kan ikke andet end at holde af hinanden. Udover det - så er det jo også bare en dejlig følelse at kunne hjælpe andre. Jeg ser frem til en masse spændende oplevelser samt en masse nye bekendtskaber.