Sådan bliver du frivillig

Hos Cph Volunteers kan du være frivillig til byens events, lige når du har tid og lyst. Her kan du læse mere om, hvordan du kan være med.
Billede
Glade frivillige

I Cph Volunteers kan du være frivillig til alt lige fra koncerter, festivaler, kreative workshops, udstillinger, løb, sportsstævner og meget mere. Det kan være småt og intimt eller stort og professionelt. Hvert år er der mellem 50-100 forskellige events at vælge imellem.

Som frivillig i Cph Volunteers melder dig kun til frivilligopgaver, når du har tid og lyst. Du melder dig til dine vagter online og bestemmer selv hvor meget og hvor ofte, du vil være med. Opgaverne er typisk lette at være med til som at tage imod billetter, stå i baren eller gøre klar til eventet.

Du bliver en del af et stort fællesskab med knap 1500 københavnere i alle aldre og baggrunde, som alle elsker at være en del af det pulserende liv i byen.

Som frivillig kan du

  • Tage vagter til events, når det passer dig
  • Møde nye mennesker fra København og hele verden
  • Få et indblik i "backstage" af byens eventliv
  • Deltage i faglige kurser og sociale arrangementer

Vi holder årligt et par infoaftener, hvor du kan få mere at vide. Du er også velkommen til at oprette en profil og melde dig til vagter allerede nu - så er du i gang.

Jeg er frivillig fordi jeg får lov at møde mennesker fra hele verden, og så kan man være med til en masse spændende events.
Frivillig,
Cph Volunteers

Læs mere om at være frivillig i Cph Volunteers