Sådan samarbejder vi

Her kan du få at vide, hvad det vil sige at samarbejde med Cph Volunteers om frivillige. Det er vigtigt for os, at du ved hvad vi kan hjælpe med, og hvad du selv skal stå for i processen.

Cph Volunteers hjælper events med at rekruttere frivillige blandt vores store frivilligbase. Samtidig vil vi sikre at samarbejdet med de frivillige forløber godt. Kort sagt skaber vi det gode match mellem frivillige og events, der søger frivillige hænder.

Som arrangør vil du indgå i et tæt samarbejde med en kontaktperson fra Cph Volunteers, som vil sikre at dit event får så mange frivillige, som det er muligt. Vi guider dig i processen ud fra vores mange års erfaring, og vi har desuden fokus på, at dine frivilligopgaver er rimelige og attraktive for de frivillige. 

Vi laver altid en samarbejdsaftale med dig, så vi er sikre på at vi er gensidigt enige om, hvad vi forventer af hinanden. 

Som arrangør forventes du at

  • Bestræbe dig på at sikre de frivillige gode arbejdsforhold, idet du er deres arbejdsgiver
  • Sikre synlighed for Cph Volunteers fx i markedsføringen af dit event eller ved at de frivillige har vores t-shirts på
  • Selv oprette dine events og notere fremmødet i IT-systemet iVolunteer
  • Løbende holde Cph Volunteers orienteret om dit event og eventuelle ændringer ift. de frivillige

Når vi har rekrutteret de frivillige, som vi kan til dit event, overtager du kontakten til dem. Det sker gerne 1-2 uger, inden dit event skal afvikles. Herefter er det op til dig at byde dem velkommen og guide dem igennem dagen. Afslutningsvis melder du tilbage, hvem der deltog og hvordan det gik, og hvis der er behov, kan vi sammen lave en evaluering.

Vi oplevede sekretariat som professionelt og kompetent, og de var hurtige til at svare på vores spørgsmål.
Arrangør,
Københavnerfesten / Captum

Visuelt overblik over samarbejdsprocessen

Se en video om hvad ASSITEJ teaterfestival fik ud af samarbejdet

Video Url

Bemærk, at når der afspilles videoen, kan en eller flere cookies fra tredjepart gemmes på din computer af udbyderen af videoen.