Change language

Om Cph Volunteers

Cph Volunteers har siden 2009, fungeret som frivilligkorps for Københavns mange fantastiske events. Bag korpset står Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, som ønsker at styrke frivilligheden og byens eventliv. Vi hjælper events med at rekruttere frivillige og rådgiver om arbejdet med frivillige. Alle ikke-kommercielle events er derfor velkomne til at henvende sig til os om et samarbejde.

Cph Volunteers har kontor i Huset Kbh og hører under afdelingen for Kulturhusudvikling og Frivillighed i DIT:KBH/Kultur Ø. På kontoret er to ansatte, som koordinerer events og kommunikerer med de frivillige. Arbejdet udføres desuden i samarbejde med resten af Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Cph Volunteers har gennem mange år oparbejdet en særlig viden om eventfrivillighed, som vi gerne fortæller om, hvis det har din interesse. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil følge med i vores arbejde.

Er du nysgerrig på at lære mere om frivilligkoordinering, er vi altid åbne for ønsker om at bidrage som frivillig eller praktik på kontoret - kontakt os blot via email. Eventuelle ledige stillinger vil blive opslået herunder og på Københavns Kommunes hjemmeside.

Vi søger pt en barselsvikar for projektlederen - læs opslaget her.

Kontaktoplysninger

Cph Volunteers
Københavns Kommune
Rådhusstræde 13
1466 København K

Mail: cphvolunteers@kk.dk

Projektleder
Maja Quist
Tlf: 24 92 39 23

Projektkoordinator / deltid
Kristina Henze
Tlf: 21 16 93 18