Change language

Om Cph Volunteers

Cph Volunteers har siden 2009 fungeret som frivilligkorps for Københavns mange fantastiske events. Bag korpset står Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, som ønsker at styrke frivilligheden og byens eventliv. Vi hjælper events med at rekruttere frivillige og rådgiver om arbejdet med frivillige. Alle ikke-kommercielle events er derfor velkomne til at henvende sig til os om et samarbejde.

Cph Volunteers har kontor i Huset-KBH og hører under afdelingen for Kulturhusudvikling og Frivillighed i DIT:KBH/Kultur Ø. Kontoret består af en fuldtids- og en deltidsansat, der  koordinerer events og kommunikerer med de frivillige. Arbejdet udføres desuden i samarbejde med resten af Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Viden om eventfrivillighed

Cph Volunteers har gennem mange år oparbejdet en særlig viden om eventfrivillighed, som vi gerne fortæller om, hvis det har din interesse. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil følge med i vores arbejde.

Er du nysgerrig på at lære mere om frivilligkoordinering, er vi åbne for ønsker om at bidrage som frivillig eller praktik på kontoret - kontakt os blot via email. Eventuelle ledige stillinger vil blive slået op på Københavns Kommunes jobportal.

Kontaktoplysninger

Cph Volunteers
Københavns Kommune
Rådhusstræde 13
1466 København K

Mail: cphvolunteers@kk.dk

Projektleder
Maja Quist
Tlf: 24 92 39 23