Eventfrivillighed

Eventfrivillighed betyder, at den frivillige ikke binder sig til én bestemt organisation og opgave. I stedet er man frivillig, når man har tid og lyst.
Fotograf
CMC, Jesper Westley

Cph Volunteers har gennem mange år oparbejdet en særlig viden om eventfrivillighed. Den viden vil vi rigtig gerne dele. Vi mener nemlig, at brugen af eventfrivillighed kan bruges af mange forskellige typer af arrangører. Eventfrivillighed vil nemlig sige, at de frivillige har mulighed for at være frivillig, når tiden og lysten er til det. Det betyder, at man samarbejder med engagerede frivillige, der selv har meldt sig på de opgaver og events som passer dem.

Vi bliver hele tiden klogere, og vil også gerne have ny viden på området. Hvis du vil blive klogere på, hvad vores arbejde i Cph Volunteers indebærer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om frivilligkoordinering, er vi åbne for ønsker om at bidrage som frivillig eller praktikant på kontoret - kontakt os blot via e-mail. Eventuelle ledige stillinger vil blive slået op på Københavns Kommunes jobportal.

Vores rekruttering af frivillige

Når vi arbejder med eventfrivillighed, er der et stort koordineringsarbejde. Vi har derfor platformen iVolunteer, der hjælper os med at matche de rigtige frivillige med de rigtige events. Ved at bruge iVolunteer har arrangører mulighed for selv at beskrive opgaverne, mens de frivillige nemt kan tilmelde og framelde sig opgaver.

Ønsker I også at lære mere om rekruttering af eventfrivillige og iVolunteer, må I hellere end gerne kontakte os.